0

Firmaprofil

Firmaprofil

Presentasjon 

INCENTIVES NORDEN AS har eksistert siden 1996. Vi leverer bla. reklamer og reklamerelaterte produkter til bedrifter og institusjoner over hele Norden. Vårt spesialområde er eksklusive førsteklasses veggkart. Det som gjør våre kart spesielt egnet til bedrifter som arbeidsverktøy er at de er laminerte.

Skriv på – tørk av! 

Enhver institusjon, liten eller stor bedrift, offentlig eller privat, har bruk for kart som hjelpemiddel i sin virksomhet. For å imøtekomme dagens krav til teknologi og tempo på arbeidsplassene, har Incentives Norden AS produsert det ypperste når det gjelder arbeids kart. Foruten et omfattende utvalg av meget detaljerte lokalkart over de ulike landene i Norden har vi et stort utvalg av kart som omfatter kontinenter, land og byer over hele verden. Vi leverer også toppkvalitets globuser av alle størrelser, samt diverse atlaser. 

Dessuten trykker vi firmalogoer på kart som reklamer og profileringsobjekt før laminering. Vi har utført slike oppdrag til bedrifter som bla. Wilhelmsen Lines, Volvo UK, D.H.L, Norsk Hydro, Forsvarets hovedkommando, Stord, KIWI, REMA-1000 for å nevne noen. 

Vi spesialiserer oss på skreddersydde løsninger etter kundens spesifikasjoner og behov. Dette innebærer at vi kan forstørre eller forminske eller eventuelt sette sammen et hvilket som helst kart. For øvrig tar vi oppdrag for laminering av kundens leverte kart, plakater, bilder eller prospekter. Vi er også spesialister på innramming av kart med aluminiums ramme eller treramme i mahogni. Vårt spesielle varemerke er kart klebet opp på magnetplate hvor man anvender magnet-markører eller kart klebet opp på 10 mm porøs plate hvor man kan anvende kartnåler for markeringer av kunder, salgsdistrikter, forhandlernett osv. Vi kan dessuten klebe opp kartene på lerret som rullegardiner, og leverer standard kartstativ og beslag til disse. 

 

Kvalitetssikring:  

Vår verden er i stadig endring. Dette vil kunne påvirke utformingen av kart mht landegrenser og navn.  Kartene hentes inn til vårt lager etter at vi har mottatt din bestilling slik at vi alltid får nyeste  tilgjengelige versjon av kart..  Deretter går kartet til produksjon for laminering. Hele prosessen tar ca. 4 – 5 dager.  Kart med innramming produseres innen  7 – 10 dager.  

 

Ta gjerne kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud.